starpack.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptarea politicii de utilizare cookies. Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.

Categorii

Termeni si conditii

Termeni si Conditii

1. Informatii administrator magazin online

Site-ul www.starpack.ro este administrat de catre B&G SMART PACKAGING SOLUTIONS S.R.L cu sediul in Bucuresti, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/5590/2022, Cod de Identificare Fiscala 45850184, Tel.0759753682, email. office@starpack.ro


Inainte de a utiliza sau obtine orice materiale, informatii, servicii prin intermediul acestui magazin online, va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile. Aceste prevederi se completeaza si cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.


2. Acceptare Termeni&Conditii

 Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul magazinului nostru online, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii. Administratorul isi rezerva dreptul de a completa sau modifica orice informatie din magazinul virtual fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.


3. Drepturi de autor

- Cumparatorul sau vizitatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va utiliza continutul magazinului online www.strapack.ro, imagini, descrieri, elemente grafice, fara acordul  administratorului intrucat reprezinta proprietatea administratorului,  fiind aparat de legea dreptului de autor si de legile referitoare la proprietatea intelectuala si industriala.


4. Perfectarea contractului la distanta, valabilitate

- Prin lansarea comenzii de pe magazinul online www.starpack.ro, cumparatorul accepta comunicarea prin e-mail sau telefon prin care administratorul isi deruleaza activitatea.
- Prezentul contract la distanta intra in vigoare in momentul confirmarii comenzii de catre administrator. Confirmarea se efectueaza telefonic sau e-mail.

-Cumparatorul devine proprietarul marfii dupa ce plata a fost facuta in contul magazinului si confirmata.

5. Preturi, modalitati de plata, facturare

-Preturile sunt afisate pe pagina dedicata fiecarui produs, contin TVA si nu includ cheltuielile de livrare decat daca este specificat in mod expres acest aspect sau se ofera ca si bonus pentru comenzile mari. In cazul in care pretul nu este afisat, veti avea posibilitatea de a cere o oferta iar un operator va va comunica pretul in cel mai scurt timp posibil.
-Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.


Website detinut de B&G SMART PACKAGING SOLUTIONS S.R.L., CIF: RO45850184, Reg.Com: J40/5590/2022